Sabrina Pronk - Praktijk eigenaar
Oefentherapeut Cesar / Kinderoefentherapeut / Sensorisch informatieverwerkingstherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Sinds de opleiding heb ik op waarneembasis gewerkt in verschillende praktijken, waarbij ik ervaring heb opgedaan met het behandelen van volwassenen en kinderen. In 2014 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Rotterdam-West. Hier behandel ik uiteenlopende klachten bij volwassenen en ik behandel kinderen aan de hand van een motorische hulpvraag. Naast het werken in de praktijk, werk ik ook op scholen in Rotterdam. 
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik scholing en ik ben aangesloten bij een intercollegiaal overleg. In dit monodisciplinaire overleg bespreek ik onder andere de nieuwste richtlijnen en casussen vanuit de praktijk. 

De volgende cursussen heb ik afgerond:
- Post-HBO Sensorische informatieverwerking 
- zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn
- EHBO bij volwassenen en kinderen
- Post-HBO Kinderoefentherapie

Om de kwaliteit hoog te houden, ben ik aangesloten bij:
- Beroepsgroep VvoCM en het Kinderoefentherapie platform
- Kwaliteitsregister voor paramedici
- Intercollegiaal overleg

Daphne Koopmans, Msc.
Oefentherapeut Cesar / kinderoefentherapeutMijn passie ligt bij het onderzoeken en behandelen van kinderen met motorische problemen.  Na mijn afstuderen als oefentherapeut Cesar ben ik meteen verder gegaan met de specialisatie tot kinderoefentherapeut.  Tijdens mijn stages en huidige werk heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van kinderen met ASS, ADHD en zeer moeilijk lerende kinderen. Naast het werk op speciaal onderwijs ben ik ook werkzaam op reguliere basisscholen in Rotterdam. Elke dag ben ik weer op een andere school te vinden. Samen met uw kind probeer ik van elke behandeling een feestje te maken met als resultaat: een kind wat beter mee kan komen én meer plezier ervaart tijdens sport en spel!

De volgende cursussen heb ik afgerond:
- Post-HBO Kinderoefentherapie
- Master Klinische Gezondheidswetenschappen